Sommar Grattis! / Summer Congratulations!

Det var då jag gjorde det här kortet som en av mina fjäril stansar flög iväg…och återfanns aldrig! Jag har vänt upp och ned på hela köket, jag  har en hör där för mitt pysslande. Hörde hur det small till då stansen träffade metall, så jag tror att den har fastnat i vårt vattenburna element. Det var på grund av en bågnande skär platta som gav den fart, så den kunde flyga iväg.  Nu har mitt Engelska företag haft 20% rabatt på allt i butiken, för att fira det Engelska fotbollslandslaget framgångar i WM, då passade jag på att beställa ett nytt set. Ja, det åkte med lite annat också!!!

Nu känns det bättre, då jag vet att jag snart ett helt set och några extra stansar – så nu kan jag blogga det här kortet…

It was when I made this card one of my butterfly die flew away … and never found again! I have turned over  the whole kitchen, I have a corner there for my craft space. Heard a small sound when hit metal, so I think it’s stuck in our waterborne element. It was because of a bending cutting plat whom gave it speed so it could fly away. Now my English company has had a 20% discount on everything in the store, to celebrate the English soccer team success in the World cup, so I have bought a new set. Yes, I got some more stuff at the same time !!!

Now it feels better, as I know I’ll soon will have a whole set and some extra dies – so now I can blog this card …


Tim Holtz – Tattered flowers
Tim Holtz – Garden Greens
Tonic – Mariposa (butterfly’s)
Roxstamps – Grattis
Crealies Crea-nest-dies XXL no. 69
Chalk
Crealise Stamp
Cirkel stitch stamp
Flourish stamp
Nuvo Drops
Black gel pen
Gold gel pen
Distress Oxides
Craft Perfect – Mirror Card Satin
Patterned paper
Brads
Dimension tape

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.