Sommar idyll / Summer scenery

Här kommer ett medaljong kort med en Svensk sommar idyll (länk till stämpel finns under bilderna). Förutom vitt och svart så använde jag bara blått och grönt, från cardstock, band, blommor, blad, bling och ½ halvpärlorna. Färglade gjorde jag som vanligt med mina W&N Cotman Akvareller.  De embossade pappret hittade  jag i mina mapp med blåa cardstock spillbitar … allt jag mins är att jag vann det.

Here is a medallion card with a Swedish summer scenery (you find the link to stamp under the pictures). In addition to white and black, I used only blue and green, from cardstock, ribbon, flowers, leaves, bling and ½ half perarls. Colored as usual with my W & N Cotman Watercolours. The embossed paper I found in my folder with blue cardstock waste pieces. . . all I remember is that I won it.

2016-07-20 16.57.37

Blommorna är utstansade med Tim Holtz Tattered florals, där jag använt distress ink i mitten på dem, blött dem och därefter format dem. Städade min pysselvrå i köket och hittade den här blad stansen och gav dem lite mer liv med en stylus.

The flowers are a  Tim Holtz die, tattered florals, I used distress ink in the middle of them, socked them and shaped them. When I was cleaned my craft room I found this leaf punch and gave them a little more life with a stylus.

2016-07-20 16.57.41

Skog-silhouette V708

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.