Sommar rose / Summer Rose

butt-rose1Här kommer mitt favorit kort som jag gjorde och skickade in till Tidningen RSM, men som inte kom med… Super nöjd med det!  Som vanligt har jag maskerat samman en massa stämplar och använt Disterss Ink och själv så har jag färglagt med akvarell färger. Jag känner att jag har störst kreativ frihet med detta medium.  Fjärilen har jag stämplat och 3D monterat.

Bakgrunden har jag skapat med stämplar från Viva Decor och rosen och fjärilen är egentligen två stämplar från Alota Rubber Stamps.

  • Rose and Butterfly
  • Lg Rose

 

butt-rose2Here are my favorite cards that I made and sent in to the RSM, but it didn’t make the cut … I so pleased with it! As usual have  I masked together a lot of stamps and used Disterss Ink and of curse have I colored with watercolors. I feel that I have the most creative freedom with this medium. The butterfly I stamped  twice and 3D mounted. Background have I created with stamps from the Viva Decor and the rose and the butterfly is actually two stamps from Alota Rubber Stamps.

  • Rose and Butterfly
  • Lg Rose

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.