Söt flicka / Cute girl

button girl1Här har jag använt min nya stans och en av mina nya stämplar från  Bildmålaren (mina första från dem) från mitt REA inköp från Hobby & Hantverk.  Knapparna är sprillans nya stämplar de med, från Alota Rubber Stamps. Klippte upp mellanrumet mellan två av hålen så att jag kunde få plats för ett band… Oj, oj vilket tidsödande jobb det va´att trä in bandet, men snyggt blev det! Bakgrunden har jag använt Tim Hotlz stämplar som jag suktat efter så LÄNGE, det kommer också från mitt REA inköp.

****

button girl2Here I have used my new die and one of my new stamps from Bildmålaren (my first from them) from my Sale purchases from Hobby & Hantverk.  The buttons are brand new  stamps from Alota Rubber Stamps. Cut up the space between two of the holes in the pattern to make room for a band … Oh, oh what a time consuming job it was to get the ribbon in place, but it turned NICE!  For the background I used Tim Hotlz stamps that I longed for so LONG, it also got from my Sale purchases.

button girl3

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.