Stamping Platform Comparison

Jag köpte WeR Precision Press 2016, då MISTI var alldeles för dyr för mig. Den har en flossad yta istället för magneter, men pappret flyttades ofta och jag missade att se det. Jag köpte små knappmagneter som jag limmade fast på undersidan, det blev inte någon heltäckande magnetfält. Den har fjädrande gångjärn, men man kan inte placera gummistämplar nära gångjärnet. 2019 köpta jag min Tim Holtz Stamping Platform, för att få ett heltäckande magnet fält och en sida för clear- och gummi stämplar. Fungerar bäst med gummistämplar…troligen för det är det som Tim själv använder skulle jag tro. För att få bästa möjliga kontakt med pappret då man stämplar med clear stämplar skall man ha något mjukt under pappret, vilket den saknar. Jag klippte till mossgummi, fast att den är så tunn så är det svårt att placera pappret då det blir samma nivå som överkanten. 2021 fick jag upp ögonen för Stamping Buddy Pro, den skulle vara den bästa av alla plattformarna enligt många! Den har både en mjuka dynan och magnet funktion allt jag önskade mig!!!

I bought WeR Precision Press 2016, when MISTI was way too expensive for me. It has a flossed surface instead of magnets, but the paper moved often and I missed seeing it. I bought small button magnets that I glued to the underside, it did not become a comprehensive magnetic field. It has resilient hinges, but you can not place rubber stamps near the hinge. In 2019, I bought my Tim Holtz Stamping Platform, to get a comprehensive magnetic field and a side for clear and rubber stamps. I find that it works best with rubber stamps … probably because that’s what Tim himself uses… I would think. To get the best possible contact with the paper when stamping with clear stamps, you should have something soft under the paper, which it lacks. I cut to moss rubber, although it is so thin, it is difficult to place the paper as it will be the same level as the top edge. 2021 I got my eyes open for Stamping Buddy Pro, it would be the best of all the platforms according to many! It has both a soft cushion and magnet function …everything I wanted!!!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.