Stans borste / Die Clener

Jag hade ingen lust att köpa Spellbinders tool n one… det måst finnas något här hemma som jag kan använda. Diskborste??? Nej för stor, skulle ta upp ett helt fack i min tool snurra… så kom jag att tänka på mina akrylpensel, har en massa kvar från då jag målade keramik. De slets ner rätt fort så köpte jag de billigaste kittet som jag kunde hitta, där av de bortklippta borsten på denna, efter som de största penslarna annars inte kunde användas. Det var lite historik varför penseln ser ut som den gör. De behöver bli lite styvar… så jag hämtade sytråd och lim, som jag lindade runt borsten så att de inte kan röra sig så mycket.. DET FUNKAR PERFEKT!!!

****

I had no desire to buy Spellbinders tool n one … it had to have something here at home that I can use. Dish brush??? No too big, would take up a whole tray in my tool spinner … then I came to think of my acrylic brushes, I have a bunch left over from when I painted ceramics. The torn down pretty quick so I bought the cheapest Kit that I could find and the big ones I cut down some of bristles, otherwise could not use them fort that. It was a bit of history why the brush looks like it does. They had to be a little stiffer … so I got some sewing thread and glue, that I wrapped around the brush so that they cannot move around so much.. IT WORKS PERFECT!!!

2015-04-05 16.03.40

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.