Steampunk Jul / Christmas

Jag har haft mina ögon på Vildas Steampunk kit en längre tid, så när jag såg detta kit på Tradera var jag tvungen att buda på det och det blev mitt för 100:-  Ett klipp för det var helt nytt och redan EZ-monterat…

Jag gjorde det här kortet till Hobbyworld första adventstävling, skapa ett julalster med  minst två olika Martha Stewart stansar.  Eftersom jag var sugen att testa mina nya stämplar så  hämtade jag den här Ängeln är en Alota stämpel, men vingarna är från kittet, så även klockan med vingar. Egentligen hade klockan en massa kugghjul men min God Jul & Gott Nytt År stämpel också den från Vilda passade utmärkt inuti klockan, så jag klippte bort dem. Kugghjulen är från en stans som jag köpt från Rox Stamps.

****

I’ve had my eyes on Vilda’s Steampunk kit for a long time, so when I saw this kit on Tradera (eBay) I had to bid on it and it for  100 SEK  a bargain it  was brand new and already EZ mounted .. .

I made this card to Hobbyworld first Advent challeng, create a Christmas project with at least two different Martha Stewart punches. Since I was eager to test my new stamps from the kit  so I picked out this angel from  an Alota stamp, added the wings are from the kit, so even the clock whit wings. The clock hade actually a lot of gear inside it but I cut them out and put my Merry Christmas & Happy New Year stamp also from Vild it was a good fit inside the watch. All the gear are a die from Roxy Stamp.

Martha Stewart Deep Edger Punch – Flower Bed

Martha Stewart – Edge Punch – Embossed Snowflake

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.