Stenmursruin / Stone Wall ruins

Här kommer ett kort där jag använt min nya mur stans. Under resans gång så bestämde jag att det inte skulle stämplas någonting på detta kort, för öka på utmaningen fick jag inte heller använda mina akvarell färger. Istället använde jag chalk till bakgrunden och mitten av fjärilarna använde jag Distess Ink och gel pennor. Fjärilarna färgade jag in med Distress Ink, doppade den i vatten och formade dem med en stylus. Deras flygväg märkte jag ut med pytte små ½ pärlor.

Here is a card I where I used my new stone wall die. Along the way  I decided it would not be any stamping done on this card , to increase the challenge, I was not going to use my watercolors either. Instead  I used chalk for the background and for the middle of the butterflies I used Distess Ink and gel pens . The butterflies I colored in with Distress Ink , dipped it in water and shaped them with a stylus . Their flight path , I made visual by adding  small  ½ pearls.
20150115_15185120150115_151824

 

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.