Stress + Måla = Katastrof

Den här tavlan var tvungen att bli klar senast nu på fredag… och då jag har lite energi till mitt förfogande på grund av sjukdom så kände jag stressen byggas upp mer och mer. Stressa fram en målning slutade i en katastrof.

Jag fick kassera en målning av Bruce Grobbelaar, jag provade en av mina stora penslar och den var törstig så jag råkade få på en för stark koncentration av den gula nyansen. Det kom sker i mellan så det gick för lång tid så den gick inte att lyfta, då den var av en fläckande natur.

Det blev till att börja om och nu blev inte skissen bra… tre djupa andetag och lite distans… och på det igen! Fast med en annan pallet och om jag får säja det själv så är det mitt bästa porträtt (4 som jag gjort)

Utvecklingskurvan går åt rätt håll…

 

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.