Ta mej till havet

Här kommer mitt andra kort med team Vatten + Visa @ Creativica
2015-07-09 17.00.09

Ta mej till havet, och gör mej till kung!
Kung över sommar’n och natten
Sanden är fuktig och kvinnan är ung
Galen av längtan är jag
Dofterna samlas, och luften blir tung
Ta mig till havet och stanna
tills natten blir dag

Den unga kvinnan är en Sweet Pea stämpel som jag lånade från dotterns stämpel samling. Tycker hon passade in på  texten, i sen sexiga klänningen skulle nog de flesta bli “Galen av längtan”!

Jag startade med ett vitt akvarell papper, eftersom jag främst arbetar med akvareller. Stämpel var rund, så jag stansade ut en cirkel (använda för att masker motivet) och märkte att den inte alls var helt rund…  :o)  Den vita ramen är ytterkanterna på vatten bubblan som ramar in hennes uppenbarelse vid havet. och för att knyta samman den med bakgrunden använde jag den prima stämpel som egentligen föreställer kaffe muggs fläck.  Jag köpte nyligen en liten prima stämpel på vinst och förlust faktiskt då bilden var så liten att det var svårt att se vad den skulle föreställa, men det var en chansning som jag tycker var värd de 15 kr som jag betalade, den fick blir här bli sjökort i bakgrunden.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.