Tält kort / Tent Card

Var bara tvungen att prova att göra ett tält kort…efter att sett ett sådant kort på nätet! Jag hittade ingen instruktion som passade mig,  så jag gjorde mig en egen mall.  Bifogar här min mall, pilarna skall mötas och jag använde dubbelhäftande tejp istället för lim. Jag använde stämplar från: Motivet, Stämpelkällan and Viva Decor

****

Just had to try to make a tent card … after seen such a card on the web! I could not find any instruction that suited me , so I made one myself. I have added my template, the arrows are going to meet and I used double-sided tape instead of glue. The stamps I useed are from: Motivet, Stämpelkällan and Viva Decor

talt kort

IMG_0224IMG_0226

IMG_0227IMG_0232

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.