Today & Thank You Dies

Jag hittade detta kit på Amazon och älskade det och tänkte att det skulle fungera bra med kit som jag vann. Här några prov kombinationer till min pärm med utstansade prover, samtidigt som jag kollar att stansen fungerar som den ska.

I found this set on Amazon and loved it and thought it would work well with the set I won. Here are some sample combinations to my dies for my die cut samples binder, at the same time I check that the works works as it should.

Olika papper, Svart gel penna, Glaze och Glitter Marker

Different Paper, Black gel pen, Glaze and Glitter Marker

 

Här har jag mixat detta nya set med det jag vann från Tonic.

Here I have mixed this new set with what I won from Tonic.


Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.