Tonic set / New Start – Hey Blossom – My Day

Igår fick jag ett mail från Craft U Love i UK att det nu fanns nya erbjudande (endast i 4 dagar) det fanns en massa stansar från Tonic Studio och jag plockade upp dessa tre till ett mycket bra pris. ordinarie priset är £21,99/st. Det fanns också andra saker som jag önskar att jag hade haft råd att köpa…men eftersom jag inte är gjord av pengar fick jag avstå. Jag är så nöjd med dessa tre som kan kombineras med varandra!

Yesterday I received an email from Craft U Love i UK that there was now a new offer (only for 4 days) There was a lot of dies from Tonic Studio and I picked these three at a very good price. The regular price is £ 21.99 / pc. There were also other things I wish I could afford to buy … but because I’m not made of money, I had to stop with this three, but  I’m so pleased with these and I can be combined them with each other!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.