Vagn 2.0 / Cart 2.0

Blev tvungen att modifiera min Card stock Vagn, med en stopp kloss både fram och bak. Jag trodde att IKEA lådan skull bli så tung att den inte skulle rubbar i sitt lägen när jag tog tag i den för att rulla den fram och tillbaka under mitt arbetsbord… men nej det var den inte. Nu har jag  förhindrat den att flytta och efter som de inte var samma typ av trä blev det till att måla den. Lådan går lite i lila så jag grundade med Grape och använde sedan crack lack och avslutade med Ceramic white.

Hjulen var över från Biltemas förvaringshylla, då jag kopplat ihop flera enheter på varandra.

****

Had to modify my Card stock cart, with a stop block both front and back. I thought that the IKEA box would be heavy enough that it would not moved in their positions when I grabbed it to roll it back and forth under my desk … but no it was not. Now I have prevented the move, and it was not tha  same type of wood, so I had to paint it. The box is a little purple so I founded with Grape and then used the crack varnish and finished off with Ceramic white.

The wheels were over from Biltema storage shelf…

IMG_0745IMG_0750

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.