Vänskaps kort / Friendship card

Här har jag maskerat samman en massa härliga Vilda Stämplar… totalt fem stycken!

****

Here I have masked together a bunch of lovely Wild Stamps … total of five!

2 Filmremsor V709
Vänskap får själen att blomstra V387
Kit med bröllop, barn och fiskelycka A5 V395

3D sticker blomman och trollsländan var något som jag haft i mina Scrap gömmor, hade helt glömt bort dem…så jag minns inte när eller vart jag köpt dem. De var ursprungligen vita… men jag färgade in dem med Cupic markers.
****
3D sticker flower and dragonfly was something that I had in my Scrap box, had completely forgotten about them … so I do not remember when or where I bought them. They were originally white … but I colored them with my Cupic markers.
Alla glassögonen har fått ett lager 3D lack…
****
All glass eyes have a layer 3D medium…
Pappers rosetten är av samma papper fjärils papper som bården.
****
Paper rosette is made with the same butterfly paper border.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.