Värmeljus kort / Tea light card

Jag ville göra ett värmeljus kort… men jag hittade inte någon mall som passade mina önskemål. Hittade bara bandlåsning av ljusen, jag ville göra en ask till ljusen… så det blev att göra en egen mall till asken. Jag har gott loss riktigt på kort basen med stämplar från Tim Holtz, Vilda och Prima.

I have for a long time wanted to do a tea light card … I did not find any template that suited my needs. I only found ribbon locking of the tea lights , I wanted to make a box for them … so I made a template myself for the box. I have used lots of stamps on the card bas;  Tim Holtz, Wild and Prima.

ljus ask x4

IMG_0247

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.