Vilda Stamps post /mail

2016-02-15 12.49.16Jag valde dessa söta flickor och pojkar, de är alla NYA – HETA STÄMPLAR från Vilda Stamps samt en text stämpel som jag saknade.

Några dagar senare upptäckte jag att saknade en stämpel som jag trodde att jag hade i min samling, men inte…så det blev att göra en ny beställning!  När jag botaniserade i webbshoppen så hittade jag fler till mitt projekt samt några fler. Stort Tack till Ulrica & Puck för en snabb leverans.

De båda breven kom ifatt varandra och dök upp samtidigt igår, de är alla monterade…

****

I chose these sweet girls and boys, they are all HOT – NEW STAMPS from Vilda Stamps and a text stamp that I missed in collection.

A few days later I discovered that I was missing a stamp that I thought I had in my collection, but not … so I had to make a new order! When I strolled around in the web shop, I found more stamps for my project and some more. Many thanks to Ulrica & Puck for a quick delivery.

The two letters caught up with each other and showed up at the same time yesterday, they are all mounted now …

2016-02-15 12.49.51

Alla stjärnmarkerade stämplar, var de som jag använde till mitt kommande Vilda projekt.

All star marked stamps, are the ones that I’m going to use on my upcoming Vilda project.

Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.