Zentangle på Resan till och från England

2016-05-03 15.17.33

Jag det blev 1½ på vägen till England…men då jag inte alls blev nöjde med den första (slutade mitt i, så den är bara ½ färdig) så visar jag bara den som jag nästan han bli klar med innan vi landade o Manchester.

Den andra gjorde jag medans jag väntade att gå ombord på planet…sedan blev det inget mer ritande på denna.

Jag började på en ny medans jag väntade på ett försenat flyg sent, sent på kvällen vid midnatt och jag den blev så dålig att den har jag inte ens visat någon i familjen… men timmen var sen och jag trött i huvudet… Hade dock så mycket vätt i huvudet att jag inte försatte på någon av dessa!

2016-05-03 15.17.51
Manchester airport

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.